Welkom bij Businessclub MatchPoint

 

Sport en zaken gaan hand in hand bij Businessclub MatchPoint, dé ontmoetingsplek voor ondernemers in Twente en Salland die het nuttige met het aangename willen verenigen. Businessclub Matchpoint is nieuw en speciaal opgericht om ondernemers met elkaar in contact te laten komen in een gezellige en sportieve ambiance en daarbij het eredivisie volleybalteam van Eurosped te ondersteunen. Het doel van Businessclub Matchpoint is het zakelijk succes van de leden te vergroten door het bieden van een ontmoetingsplek met afwisselende activiteiten voor iedere ondernemer waarbij gezelligheid en ongedwongen samenzijn centraal staat.

 

Activiteiten

In een gezellige, informele sfeer maakt u tijdens de thuiswedstrijden makkelijk kennis met collega-ondernemers in de businessclub tijdens de warming-up borrel. Daarnaast is er iedere laatste donderdag van de maand een ondernemersborrel waarbij u onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid krijgt om te netwerken. Verder zijn er meerdere keren per jaar interessante bijeenkomsten die plaatsvinden bij de leden zelf en op andere locaties, zoals een externe volleybalwedstrijd, om met elkaar op een ongedwongen manier samen te zijn.

 

Onze filosofie:

  • De leden kunnen kennis, diensten en/of producten vergaren door het vergroten van het eigen netwerk;
  • De relatie tussen ondernemers wordt verstevigd dankzij informele en laagdrempelige netwerkborrels;
  • Het sponsoren van Eurosped levert een maatschappelijke bijdrage;
  • Voor ieders wat wils: verscheidene activiteiten in een gezellige en ongedwongen sfeer;
  • Geloof in eigen kracht en iedereen is welkom!

 

Sportief en zakelijk scoren

Door deelnemer te worden van Businessclub MatchPoint creëert u zowel sportieve als zakelijke kansen. Een deel van uw bijdrage wordt namelijk gebruikt om het team van Eurosped te ondersteunen. Hierdoor is de club in staat om toptalent en ervaren speelsters aan zich te binden met als doel ieder seizoen mee te spelen om het landskampioenschap en deel te nemen aan één van de Europese competities.

 

Door deelnemer te worden bij Businessclub MatchPoint geven we u alle gelegenheid om te scoren. De naam zegt het al; het is MatchPoint. Voor Eurosped en voor u!